mobilbloggar

God morgon, sitter i skolan. Alla andra har rast förutom jag för att jag måste bli klar med ett arbete. Är så jävla trött, har ingen aning om när jag får ta rast menmen. Har dans efter skolan så skriver efter de. Puss

sista jobbdagen

Har inte orkar blogga, eller har inte haft tid så skriver nu.
Lördag det var någon kvinnodag var med seyran shavnem o fler. Senare kom jag och shavnem hem vi rulla mot bk runt sju tiden sen var det bara chill resten av kvällen.
Söndag centrum med shaw, fika på waynes coffee sen bara varit hemma resten av kvällen.
Måndag skolan var helt okej, det var tema dag så vi gjorde typ ingenting, vi slutade runt två tiden. Kom hem & börja plugga.
Tisdag första jobbdagen det va bara pappers arbete. Vi taggade till donken jag och melissa alltså men melissa ville ha subway så vi åkte ner till centrum också .. Vi fick pengar av hennes pappa också (y)
Onsdag andra jobbdagen åkte jag och melissa in till stan och va hos hennes mamma, vi gjorde massa små saker o så. Kom hem runt fyra tiden gick hem till kusin direkt för att plugga. Kom hem runt åtta har käkat ska ta det lugnt lite nu. Ciao!


bild på mitt hår ..


you are right here in my thoughts


Amen tjaaaaaaa, okej överdriv men skola idag sista lektionen hade jag prov men gick inte skit bra (y) efter skolan tagga jag till centrum med tara b och ellinor vi mötte upp negar där. Käkade på subway satt riktigt bra! Sen luffade vi bara runt där som tre idioter efter att negar hade gått alltså .. Var hemma runt halv sju, lillesyster satt på också på bussen som jag tog hem haha. Aja men sitter och snackar med sämsta viggurt och ett par till. Ska käka jag är feeeeett hungrig. Ciao!

dase

Shoo, vakna typ klockan nio idag tog bussen ner mot centrum hade sista ung i väsby mötet. Var i skolan runt elva tiden. Orkade inte gå på bilden men vi hade hk som sista lektion, vi bakade semlor skit skarrigt .. Efter skolan kom jag hem käkade sen var det dags med pluggandet dåra. Sitter & snackar skype med malin, asya och sämsta viggurt ♥ Har huvudvärk känns som att mitt huvud kommer explodera snart -.- Hur som helst så är det Big brother snart. Pooooss
''take me to bed or lose me forever''


Tjeeeeeenare! Skolan har bara rullat på, riktigt segt .. Hatar! Efter skolan tagga jag emilia till centrum köpte lite gott :) Senare tog vi bussen mot runby gick runt där lite. Hade hemspråk så tagga tidigare. Efter hemspråken gick jag shaw & beri ner till centrum var där ett tag, sen tog jag bussen hem runt halv sju. Har bara ruttnar framför datan sen dess. Ska ta och plugga lite nu :)

every single summer I'll be the one that you remember

Halooooj! Vakna runt tolv tiden åt snabb frukost sen fixade jag mig. Satt vid datan till tre ungefär börja rulla mot shawbo då. Vi gick ner mot centrum, köpte ett par leggins med mitt presentkort. Senare gick vi hem till henne igen, käkade sen gjorde hon flätor på mig. Var hemme runt sex, tagga till kusin direkt för att hämta mina böcker. Ska plugga snart snackar med emre på skypejust nu. Hur som helst skola imorgon är verkligen inte taggad. Om någon vecka ska vi jobbskugga i två dagar, men vet inte vart vi får se.


bilder


shavnems kurdsalong ..

 


let me start by saying, i still care

Har försökt mobilblogga men det går inte -.- Idag har jag varit med Shavnem, orkar inte skriva allt i bloggen men hon fixa mina naglar med gele som vi köpte från kicks plus nagelsaxen. Kom hem runt åtta pappa kom och hämta mig. Vi låg & kollade på Allt en tjej vill ha på kanal 3. Grym! Bk satt verkligen fint idag var skit sugen, mat är kärlek ♥ Sitter och smsar med shaw o tittar på tv orkar verkligen inte med datan just nu.


inte bästa bilden men den får
väl duga.


23:32

Satte mig vid datan nyss, har spenderat kvällen framför tvn med mamma ♥ Hade lite fight med lillebror också .. alltså jag dog haha. Ska sova i skitungarnas rum ikväll. Mysigt! Imorgon blir det att fota med shaw om vädret inte förstör annars får se vad som händer. Klockan tolv börjar cheaters på kanal 11. Godnatt!


mina älsklingarJessie J - Do It Like A Dude

dirty dirty dirty dirty dirty dirty s u c k e r

 


how long will i be waiting to be with you again

Hejsansvejsan! Jaaaaaag vet att jag inte har bloggat på skit länge men pappa tog min data ett tag sen höll jag på med massa annat så hade inte tid med bloggandet. Aja men va på bio med skitungarna igår kom hem runt två åkte till bäret direkt. Kom hem runt sex sen taggade jag till kusin direkt och börja plugga .. Gud vet hur mycket läxor jag har som måste vara klart tills på måndag! Idag hände lite saker här hemma tänker verkligen inte ta upp det i bloggen. Lovet börjar gå mot sitt slut men jag har ju såklart bara pluggat, vilket lov -.- Vad som händer imorgon har jag ingen aning om får se. pooss!


RSS 2.0