- 10 februari

 

Förlåt men kunde inte blogga igår. Har pluggat sönder min hjärna alltså! Jag kom hem för nån timme sen, har pluggat sen klockan halv sex. Verkligen skönt att hänga med nu. Igår så var det Ung I Väsby grejen så var där från klockan sju men det va skit najs senare åt vi på tamarina eler vad det heter i centrum. Kom hem taggade till centrum igen & var med emre, ousman, walid osv .. Idag var det rätt chill vi lagade pannkakor på hkk skit gott (a) Hade dans efteråt. Hur som heelst så är det kylskåpet för min del just nu ..

 


dont try to be perfect for anyone wait for the one who loves your fault .

halloooj, skolan har rullat på som vanligt, äcklet var inte i skolan synd för henne för det kommer inte vara bättre för henne när hon väl kommer till skolan. Hur som helst så tappade jag bort min väska i skolan :$ men en mattant  hade hittat den hehe .. Senare runt ett tagga vi som är med i Ung i väsby ner till kultur huset & fixa lite grejer inför imorgon. Måste vara där klockan sju kill me -.- Har pluggat sönder min hjärna sen klockan fem är helt död menmen. Ska se vad som finns i kylskåpet sen sova typ?


falsk rakt igenom.

Måndagar suger som vanligt .. Men idag sög den verkligen. Har varit sne sen lunchen idag då jag fick reda på en sak som gjorde mig skit ledsen och skit sur. Orkar inte ta upp det här i bloggen. Är verkligen helt nere, hur som helst så tog jag bussen vid tre tiden kom hem satt vid datan en stund sen tagga jag till min kusin som hjälpte mig med pluggandet speciellt matte från klockan halv sex till klockan åtta. Hann verkligen med skit mycket, det är skit bra för mig så ska börja gå till henne (y) Har iallafall suttit och drogat massa låtar en stund nu. Ska äta något, ta en dusch sen sängen. Ciao!


i need you - cant stop my heart from calling you


Men shoo. Idag skulle jag vara med maria&bäret men var tvungen attt åka till stinsen och fixa lite saker med melissa så kunde inte. Vi avslutade med bk ♥ underbart gott! Fick inte med mig något idag men hitta skor och lite saker som jag ska köpa i helgen eller så. Vi kom hem till mig igen, satt & chillade sen drog vi ner till sigma köpte lite gott. Är skit trött ska nog lägga mig om en stund. Godnatt!


it would make everything so much better


Godmorgon, vaknade för en timme sen typ av att bäret ringer mig. Igår satt jag och snacka skype med emre till två tiden ungefär sen kom mamma in i mitt rum helt sne så stängde av -.- Duschade för en stund sen ska fixa håret sen utgång. Får se vart dagen tar mig senare. Ciao!


you can count on me like 1 2 3

Dagen har varit hur seg som helst. Har bara varit hemma & lekt med lille bror haha .. Kusinerna var här dom stack för nån timme sen. Har inte varit ute eller så idag, men imorgon ska jag vara med Melissa får se vad vi gör. Sittr fortfarande och ruttnar vid datan -.-' har iiiingenting att göra. Det va ett tag sen jag var på gymmet med shaw&bobbo också. Aja puss på götten!

 


saknat mig?

Shoooo, kass uppdatering but who cares? .. skärpning nu ska börja blogga helt seriöst och inte slarva hela tiden =) Annars fredag igår, hände inte så mycket eller jo tappa min mobil ute någonstans menmen pappa fixa nytt nummer & så. Lille syster är ute för att köpa comviq till mig, det gick inte att tanka via internetbank grejen -.- Skolan har rullat på som alla andra dagar. Byter kanske till baka till väsby igen vi får se.


RSS 2.0